Hvert ansigt er unikt, derfor er det os en ære at udvikle en speciel behandling kun til din hud. Ingen er som dig!

Huden er et af de vigtigste og største organer. Den giver os vores udseende, følesans, temperaturstyring og beskyttelse mod infektioner. Hudens behov ændres med årstiden, alderen, hormonelle svingninger, kost og livsstil. At finde produkter samt behandlinger der tilgodeser alle behov, kan for mange føles som en jungle.

Hos SKINCARE LOUNGE hjælper vi dig igennem processen og får dig på rette spor. Alle behandlingerne udføres med produkter af bedste og højteknologiske kvalitet.

Teen Facial599,00 kr.

Varighed- 45 min.
Afrensning, varm oliekompres, peeling, dybderens, fugtgivende eller beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov. Mange unge tager deres hudpleje I egen hånd og ender derfor tit med en fejlbehandling af huden. Vi gennemgår korrekt pleje samt spisevaner der kan påvirke hvordan huden tager sig ud. Aldersgruppe 13-19 år.
Velegnet til en yngre hud.
Bestil tid

Balance Facial875,00 kr.

Varighed- 60 min.
Afrensning med aromatisk oliekompres, peeling, dybderens, samt afspændende og blødgørende massage af ansigt og nakke. Meget effektiv ansigtsbehandling, hvor huden balanceres, fugtes, næres, renses og beroliges. Behandlingen afsluttes med en specielmaske afstemt til din huds behov. 
Behandlingen bør vælges når du gerne vil have rettet op på fugt og fedt balancen, og få huden næret hele vejen igennem. Ønsker du speciel fokus på antiage bør du vælge Turn Back The Clock.
Bestil tid

Turn Back the Clock Facial1099,00 kr.

Varighed- 75 min.
Ansigt og hals afrenses med aromatisk oliekompres, peeles og dybderenses efterfulgt af en opstrammende og afspændende massage af ansigt, hals, nakke og decoltè. Behandlingen afsluttes med en specialmaske, der arbejder på din huds specifikke behov. Hænderne masseres under masken. Vores foryngende spa ansigtsbehandling er udviklet til at blødgøre, ilte, løfte og udglatte huden og standse tidens indvirkning på huden for en stund. Retning af bryn er inkluderet i denne behandling.
Bestil tid

Signature - Luksus - Anti-age1400,00 kr.

Varighed- 90 min.
Denne luksuriøse ansigtsbehandling har det hele! Afrensning, peeling, dybderens, specialmaske, dybdegående ansigts muskelmassage, samt afspændende massage af ansigt, nakke, hals & décolleté. Arme og hænder eksfolieres samt masseres. Fødderne forkæles med varmekompress efterfulgt af fodmassage. Brynene bliver perfekt formet og dine øjenomgivelser får en udglattende og forryngende collagen behandling. Behandlingen efterlader din hud blødgjort og synligt fornyet!
Bestil tid

Power prescription facial875,00 kr.

Varighed- 60 min.
Afrensning, varm oliekompres, frugtsyre eller enzym peeling, dybderens, trykpunktsmassage samt massage af skulder, nakke & decoltè. Afsluttes med fugtgivende/beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov.
Medicinsk hudpleje også kendt som et cosmeceautical. Når en behandling og et virkestof i en plejeserie, virker så effektivt at det kan måles medicinsk, så har vi med et cosmeceautical at gøre. I PRIORI arbejder vi med teknik og ingredienser fra opfinderen af det allerførste glycolsyre molekyle. Huden er synligt fornyet efter denne behandling. Vi anbefaler at køre et kurforløb à 3-6 behandlinger 1-2 gange årligt - Se Lunchtime peel
Bestil tid

Lunchtime peel599,00 kr.

Varighed- 30 min.
Afrensning, varm oliekompres, frugtsyre eller enzym peeling, samt en let dybderens. Afsluttes med fugtgivende/beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov.
Med denne behandling kan vi rydde op i skader som sol, stress og/eller sygdom, kan have givet os i løbet af året.Vi anbefaler at køre et kurforløb à 3-6 behandlinger 1-2 gange årligt med 7-10 dages mellemrum. Huden bliver synligt fornyet og vi kan gå ind og arbejde målrettet med din huds problematikker, hvad enten det er acne, rosacea,trist og grå hud, linjer og rynker eller pigmenteringer. Ved kurforløb kan der købes klippekort med 3 eller 6 behandlinger med 10%.
Bestil tid